Hjälp med montering


Först vill jag säga att det är inte svårt att montera en markis eller byta en väv på en befintlig markis.

Vi skickar alltid med monteringsanvisningar till montering av den markis ni har handlat. Skall du byta väv på befintlig markis? I så fall här är en bra länk till Youtube film om vävbyte (skillnaden är hos oss kommer tenlisten i fållen från början) klicka här.

Hur som helst kan det finnas flera anledningar att man behöver hjälp. Hos oss kan du handa montering av terrass- och fönstermarkiser på ”standardfasader” (montering av Pergola, ny markisväv på befintlig markis eller projekt med andra förutsättningar kontakta oss för att få ett rättvist pris). Börja med att fylla antal och vilken ort som arbetet skall göras. När du har beställ montering kontaktar vi dig alltid för att bestämma monteringsdatum samt går igenom ert projekt. Observera att  vi endast monterar nya markiser som är handlade från oss och att order är lagd samtidigt.

Våra priser för montering terrassmarkis och fönstermarkis gäller endast trä och tegelfasader och på de orter som vi har på vår lista. Det ingår fästdon. Behövs det kemankare eller andra speciallösningar (t. ex om det inte är trä eller tegelfasad och behövs andra fästdon) för att montera tillkommer material och arbete. Montören informerar i så fall er innan arbetet börjar.

Terrassmarkisen, fönstermarkisen eller markisväven levereras direkt hem till dig med Schenker/egen bil som vanligt.
Montören kommer hem till dig på avtalad tid och utför monteringen. Har ni beställt markis med radiostyrd motor kopplas motorn in med stickkontakt i ett vanligt jordat eluttag. Om du inte har ett lämpligt eluttag eller önskar en fast installation, måste du anlita en elektriker. I vår standard-montering ingår inte eldragning och montörerna har som regel inte elbehörighet.

Vi har montörer i dagsläget på följande orter: Borlänge, Borås, Falköping, Falun, Göteborg, Halmstad, Haninge, Hedemora, Helsingborg, Huddinge, Kalmar, Kristianstad, Kungsbacka, Kungälv, Lidköping, Linköping, Malmö, Mariestad, Mölndal, Norrköping, Skövde, Stenungsund, Stockholm , Sundsvall, Södertälje, Trollhättan, Uddevalla, Visby, Vänersborg och Örebro.