Färdigsydd markisväv till lägst pris

Skall du byta markisväv eller markisduk till din befintliga fönster- eller terrassmarkis har vi färdigsydd markisväv till dig. Vi har över 300 vävar att välja mellan och har både Sattlers och Sandatex kollektion. När du beställer väv så ingår. s.k tenlist( plaslisten som ligger in fållarna upp och ner), fri frakt och ni får premiumväv som är sydd med precision och kvalité. Dessutom har vi lägst pris på Sattler och Sandatex vävar hela året.

Standardvävar från Sandatex: 460 kr/kvm och kappan 250 kr/st

Standardvävar från Sattler: 460 kr/kvm och kappan 250 kr/st

Sattlers kollektion Urban Design: 460 kr/kvm + kappa 250 kr/st           

Sattlers kollektion Lumera: 490 kr/kvm + kappa 250 kr/st

Premiumvävar 

Markisvävarna är tillverkade av Sattler, som är ledande vävtillverkare i Europa. Markisvävarna är till 100% av spinnfärgad akryl för högsta färgäkthet. Väven är även belagd med teflon för att vara så smutsavvisande som möjligt. Bättre markisväv är inte möjlig att få. Vi syr upp markisväven i önskade mått. Vi har också hela Sandatex vävsortiment.

Lumera

Denna speciella markisväv, vävd av CBA, en fiber som nyligen utvecklats av Sattler, karaktäriseras av stark färgåtergivning. Den intensiva lystern håller extra länge. Färgens intensitet ökar p.g.a. vävens jämna och kompakta yta. En yta som också minskar smutsens möjligheter att fästa. De smutsavvisande effekten ökas också av Sattlers unika TEXgard-Easy-Clean behandling. Studier visar att upp till 50% mindre smuts fastnar på lumera väv jämfört med vanlig markisväv. Duken har dessutom en bättre vattenavvisande förmåga.

Design Urban

Väven är baserad på dämpade färger som harmoniserar perfekt med olika fasadtyper- Det speciella med nya designen är att de traditionella enfärgade tygerna har ersatts av ”microstripes“ med unik textur.

Mönstrat & Enfärgat

Vi har Sattlers vävsortiment på vår sida, men vi har också hela sortimentet av Sandatex markisvävar. Har du funnit väv från Sandatex och vill beställa kan du använda följande länk.

Så här beställer du färdigsydd markisväv:

Bredd: Här anger du vävens exakta bredd i centimeter (cm). Vi rekommenderar att du mäter bredden på två ställen. En gammal väv töjer sig gärna.

Höjd: När du mäter vävens höjd räknar du inte med kappan. Den väljer du i ett eget val längre ner på sidan. Observera att det inte är armen som skall mätas när ni beställer vävbyten utan vävens höjd. Från valsrör till frontprofil. Vill du ha extra väv runt röret lägg till 10-20 cm.

Våra vävar levereras med 5,5 mm ten. Använd dina befintliga om de är av annan storlek. Ten är en plaststav som förs in i fållarna upptill och nertill på väven samt upptill på kappan. Har din befintliga markisduk en annan dimension får du använda den gamla och föra in det i fållarna på den nya väven.

Du får fram exakt pris när du har fyllt i alla parametrar (Bredd, Höjd, Kappa)

När du fyller i informationen får du exakt pris innan du läggar produkten i varukorgen och det ingår alltid frakt. Standardvävar från Sattler & Sandatex kostar 390 kr/kvm och kappan 250 kr/st. Sattlers kollektion Urban Design kostar 460 kr/kvm + kappa 250 kr/st och Lumera 480 kr/kvm + kappa 250 kr/st

Behöver du vävprov? 

Gå då till menyn  ”beställ vävprover” och vi skickar kostnadsfritt hem 5 prover. Vi har valt Sattler som vår premium leverantör. Har du funnit markisväv från Sandatex syr vi upp dem för 390 kr/kvm och kappa 250 kr/st.